Menu

QDF PARADIGM ENT. (NS0120280-A)

Consultant Kedai RM2

header photo

ABOUT US

Consultant Kedai RM2, Pemborong Batik Pelikat dan Promoter Tapak Niaga

CONTACT US

0166243287 

tuksidang@gmail.com

LATITUDE / LONGITUDE

2.741153,101.972377

ADDRESS

347 B, Jalan Palas 15,

Taman Desa Permai, Sikamat,

70400 Seremban, N.Sembilan

LOKASI KAMI

Loading...

Directions

Testimoni 1

Testimoni 2

Testimoni 3

Testimoni 4

Testimoni 5

Testimoni 6

Testimoni 7

Testimoni 8

Testimoni 9

Testimoni 10

Testimoni 11

Testimoni 12

Testimoni 13

Testimoni 14

Testimoni 15

Testimoni 16

Testimoni 17

PAKEJ YANG DI SEDIAKAN


1) PAKEJ A1 (RM 750)  
 

Setiap item berharga RM1.50

Min order untuk setiap item adalah 10 pcs

Jumlah barang untuk harga RM750 = 500 pcs

Barang akan dipilih oleh pihak kami.
Harga pakej tidak termasuk kos penghantaran


Anggaran kos penghantaran sekitar semenanjung RM80 / Sabah dan Sarawak RM160 ( akan di pulangkan jika lebih).

* Pakej ini sesuai untuk peniaga pasar malam / uptown / pasar pagi / ekspo.

 

PAKEJ A2 (RM 1400)   
 

Setiap item berharga RM1.40

Min order untuk setiap item adalah 10 pcs

Jumlah barang untuk harga RM1400 = 1000 pcs

Barang akan dipilih oleh pihak kami. 


Harga pakej tidak termasuk kos penghantaran.

Anggaran kos penghantaran sekitar semenanjung RM140 / Sabah dan Sarawak RM280 ( akan di pulangkan jika lebih).

 

PAKEJ A3 (RM 2000 ke RM9999)   
 

Setiap item berharga RM1.40

Min order untuk setiap item adalah 12 pcs

Jumlah barang untuk harga RM2000 = 1429 pcs

Barang akan dipilih oleh pihak kami. 
Kos penghantaran dan jaminan 3 bulan sudah termasuk sekali (Semenanjung Sahaja)

Di atas sambutan yg mengalakkan  tentang pakej A1 ini dan banyak pertanyaan yang saya terima, maka saya sendiri telah turun ke padang berniaga di ekspo dan uptown menggunakan pakej ini untuk saya rasa sendiri dan kutip pengalaman supaya dapat di kongsi bersama sama anda. Di bawah adalah antara ekspo2 yang pernah saya joint dan meraih pulangan lumayan (sales RM500 ke atas sehari) - klik untuk lihat gambar :

a) Uptown Dataran Senawang

b) Hari Potensi Tabika Kemas, Negeri Sembilan 2012

c) Karnival Ampangan 2012
d) Uptown Santai, Dataran Nilai

e) Bazar Haji 2012

f) Pesta Merdeka Raya, Dataran Nilai

g) Bazar Malam Ramadhan, Dataran Senawang

h) Mega Home Expo, N.Sembilan dan banyak lagi..

Saya bukan jual borong barang sahaja tapi saya juga berniaga macam anda. Ini kelebihan saya berbanding dengan pemborong lain.  Macam mana nak jual barang dan dapat duit itu yg penting. Setakat beli barang dgn harga murah, beli direct dekat China pun boleh tapi nak jual tu pandai pandai sendiri lah. Silap2 tak boleh jual simpan jadi tukun bawah katil..Naya wooo..

Saya boleh ajar anda macam mana nak jual barang yg anda borong secara PERCUMA! Ilmu praktikal bukan sekadar teori..

 


2) PAKEJ B (RM10,000)


Setiap item berharga RM1.40
Min order untuk setiap item adalah 12 pcs
Jumlah barang untuk harga RM10,000 = 7143pcs

Barang akan dipilih oleh pihak kami.
Kos penghantaran adalah sudah termasuk. (Semenanjung sahaja).

Pakej ini sesuai untuk peniaga kedai runcit yang ingin menambah barangan RM2 di kedai anda atau kedai RM2 saiz separuh (10 x 30 kaki).​

 

3) PAKEJ C ( RM 30,000 ke atas)   


Setiap item berharga RM1.40
Min order untuk setiap item adalah 24 pcs
Jumlah barang untuk harga RM30,000 = 21,429pcs

Barang akan dipilih oleh pihak kami.
Kos penghantaran adalah percuma (Semenanjung Sahaja)

* Untuk satu kedai penuh bersaiz 45' x 20', modal untuk barang sahaja.

 

Ini antara kedai2 yang telah memborong barang saya untuk kedai RM2 mereka. Ada byk lagi sebenarnya tapi ini yang sempat ambil gambar jika saya buat visit ke kedai mereka. Yang barang saya hantar guna lori atau pos, memang tak berkesempatan lah ambil gambar untuk di kongsi bersama anda (klik untuk lihat gambar) :

 

a) Kedai RM2, Pekan, Pahang

b) Kedai Serbaneka, Keningau, Sabah

c) Kedai RM2, Ampangan Seremban

d) Kedai RM2, Sementa, Klang

e) Kedai RM2, USJ 8

f) Kedai RM2, Taman Puncak Jalil

g) Kedai RM2, Bdr Saujana Putra

 
 
4) PAKEJ D  (ALL IN RM55,000)    

 

Dalam pakej ini, team kami akan bantu anda untuk setup kedai. 

Anda hanya keluarkan modal dan beri kami masa 2 - 3 minggu utk siapkan kedai anda.

Boleh terus berniaga serta merta. Semuanya kami akan uruskan sehingga siap.

 

Modal Yang Diperlukan = RM30,000 (stok barang) + RM25,000 (setup kedai)

 

Modal RM25,000 adalah untuk :

 

a) Wiring dan Renovation

b) Rak

c) Sign Board

d) Cashier Machine

e) Upah Susun Barang

 

* TIDAK termasuk kos transportation rak

* Mesti sudah ada kedai

* Jika perlukan kami turun ke tempat anda untuk perbincangan awal, pemilihan kedai dan sebagainya, caj min  RM200 di kenakan per trip (untuk caj minyak, makan minum, penginapan dan pengangkutan).

 

Seringkali saya lihat peniaga baru agak terkial kial dan ragu-ragu dalam memilih barang dari katalog yang di sediakan . Ini kerana terlalu banyak barang dalam katalog, gambar kecil berbanding saiz sebenar dan tidak pasti mana satu barang yang laris dan senang di jual. 

 

Atas sebab sebab di atas, saya mengambil inisiatif untuk membuat pakej seperti ini dan saya sendiri akan memilih barang untuk pihak anda. Saya akan pilih berdasarkan pengalaman saya selama 3 tahun. Jika barang yang saya pilih tidak laris atau gagal di jual dalam 3 bulan pembelian di buat, saya akan tukarkan dengan barang lain yang bersamaan nilai harga (BUKAN jaminan pulangan wang). Ini jaminan saya sebagai pembekal anda.

 


 

BAGAIMANA UNTUK MEMBUAT PESANAN


Langkah 1
Isi borang tempahan di bawah. Sila letak no ID agent jika anda berurusan dengan agent kami. Kosongkan jika anda berurusan terus dengan pihak syarikat.

 

Langkah 2
Kami akan email official quotation kepada anda. Tunggu sehingga anda mendapatkan quotation daripada kami sebelum membuat bayaran.

 

Quotation yang kami sediakan berdasarkan stok barang yang ada pada masa tersebut.

Pihak kami BERHAK menukar dengan barang lain jika tiada stok selepas anda membuat pembayaran.

Ada warranty tukar barang jika anda tidak berpuas hati dengan barang yang kami beri @ barang tersebut tidak terjual.

Jadi jangan risau jika barang yang anda terima berlainan dengan quotation yang kami email.

 

WAJIB! Baca terma dan syarat yang di sertakan bersama.

Langkah 3
Buat pembayaran ke akaun CIMB syarikat seperti yang dinyatakan. Kami tidak akan bertanggungjawab jika anda menggunakan akaun selain yang ada dalam quotation dan wang tidak sampai kepada kami.

 

Apabila anda membuat pembayaran, pihak kami beranggapan anda telah SETUJU berurusan dengan kami mengikut tatacara dan syarat syarat yang kami tetapkan. Jadi sebarang pertikaian / tarik diri / minta refund tidak akan di layan. Sila baca web ini dengan lengkap sebelum membuat pembayaran.

Langkah 4
Tunggu pengesahan bayaran dan maklumat penghantaran (tracking number) daripada kami.

Langkah 5
Barang akan sampai kepada anda melalui Pos Malaysia / Lori / Van.

 

Jangka masa penghantaran dalam 7 hari bekerja tetapi kadang kadang terlewat bila kami proses order yang banyak. Jadi rancang betul2 tempahan anda dan berbincang dengan pihak kami. 

Jangan dah edar fliers nak buka kedai baru mula nak order barang. Bila urusan rushing dan kelam kabut ni, banyak kesilapan akan berlaku.

 

 p/s : Bila beli barang dengan kami, ikutlah terma dan syarat yang di tetapkan. Setiap quotation kami ada sertakan terma dan syarat tu. Anda juga boleh baca terma dan syarat tu DISINI. Dan kami dah ingatkan baca betul2 sebelum berurusan dengan kami.


Jgn sesuka hati buat peraturan sendiri. Kami banyak lagi kerja lain dari nak layan karenah anda yg bukan2..

 


 

 

KAEDAH PEMBAYARAN


Setiap bayaran perlu dibuat untuk ke account seperti tertera dibawah :

 

8601059927 - QDF PARADIGM ENTERPRISE (CIMB) 


setelah anda membuat bayaran sms @ hubungi kami ditalian 016-6243287
 

Sila nyatakan Nama dan Alamat didalam SMS anda..

Sila pastikan nama penerima adalah betul sebelum mengesahkan transaksi anda.
Anda dinasihatkan photocopy bank slip anda untuk pengesahan pembayaran.
Anda juga dinasihatkan untuk email copy bank slip untuk mengelakkan sebarang kesulitan. Emailkan ke :

admin@qparadigm.com.my


atau


ke alamat office kami di


QDF Paradigm Enterprise,

347B, Jalan Palas 15,

Taman Desa Permai, Sikamat,

70400 Seremban,

N.Sembilan

 

 


 

BORANG TEMPAHAN

Isikan borang tempahan dibawah ini dan saya akan email quotation secepat mungkin.