Menu

QDF PARADIGM ENT. (NS0120280-A)

Consultant Kedai RM2

header photo

ABOUT US

Consultant Kedai RM2, Pemborong Batik Pelikat dan Promoter Tapak Niaga

CONTACT US

0166243287 

tuksidang@gmail.com

LATITUDE / LONGITUDE

2.741153,101.972377

ADDRESS

347 B, Jalan Palas 15,

Taman Desa Permai, Sikamat,

70400 Seremban, N.Sembilan

LOKASI KAMI

Loading...

Directions

WOW! DASYAT SUNGGUH RESPON YANG SAYA TERIMA

Sebelum saya nak lancarkan projek ini, saya ada buat survey di facebook KEDAI RM2, PEMBORONG KEDAI RM2 dan group Belajar Bisnes Kedai RM2 PERCUMA dan respon yang saya terima sangat memeranjatkan. Ramai yang berminat untuk turut serta. Ini belum lagi yang call, sms dan wasapp saya secara personal. Mungkin dalam keadaan ekonomi sekarang yang sangat mencabar, ramai yang inginkan peluang tambah pendapatan untuk tampung kos sara hidup. Lebih-lebih lagi jika modalnya minima.

Jadi saya akan tunjuk anda caranya macam mana dengan MODAL RM100 SEKALI SAHAJA SEUMUR HIDUP ANDA BOLEH DAPAT INCOME RM3000 SETIAP BULAN. Betul setiap bulan! Anda bukan salah baca tapi memang ada caranya. Yang percaya boleh teruskan membaca tapi yang tak percaya saya ucapkan selamat maju jaya kepada anda atas apa jua yang anda sedang lakukan. Anda boleh berhenti di sini dan saya akan fokuskan kepada yang lain.

Saya sebenarnya nak buka peluang ini untuk 50 orang sahaja sebab takut tak boleh handle nanti tapi memandangkan feedback dah beratus orang jadi saya ambil 50 pendaftaran pertama sahaja lah ye..Sapa bayar dulu dia dapat.

Projek ini sebenarnya bukan projek baru. Saya dah gerakkan selama 2 tahun. Dah beratus yang mendaftar. Dah ada pun yang dapat income. Cuma saya tak fokuskan sangat bantu mereka sebab tuntutan tugas yang lain. Jadi sapa yang rajin dia dapatlah. Tapi untuk tahun 2016 ni saya tergerak nak buat betul2. Saya nak bantu 50 orang ni memang dapat income RM3000 setiap bulan. Saya nak 50 orang ni jadi testimoni pioneer saya. Jadi sudah bersedia untuk jadi 50 orang yang pertama?

 


 

Apa yang sebenarnya anda perlu buat adalah dengan mempromosikan pakej perniagaan Kedai RM2 saya seperti gambar di atas. Promosi lah di mana sahaja yang anda selesa sama ada secara online atau offline. Dan saya akan bayar komisen kepada anda di atas setiap jualan pakej tersebut seperti tertera.

Komisen ini bukan sekali dapat sahaja. Selagi customer tersebut buat pembelian ulangan, anda tetap di bayar komisen kerana itu adalah pelanggan anda. Buat sekali kerja je tapi komisen di bayar berterusan. Pelanggan pasti akan buat pembelian ulangan sebab bila barang dah jual, mesti nak tambah stok baru. Tak kan niaga sebulan lepas tu tutup.

Sebagai contoh :

Pakej C atau All In komisen yang kami bayar kepada anda berjumlah RM3000. Pakej ini adalah untuk satu kedai yang mana sales sebulan paling kurang RM30,000. Maksudnya kedai perlu jual stok bernilai RM30,000 sebagai min sales sebulan. Bila stok terjual sebanyak itu, pasti mereka akan buat pembelian ulangan untuk tambah stok. Jadi dari situlah income anda terjadi.

Ini contoh kedai yang ambil pakej C dan All In yang telah menjana pendapatan untuk peserta terdahulu

Contoh 1

Contoh 2

Contoh 3

Contoh 4

 


 

SAYA BERMINAT! APA PERLU SAYA LAKUKAN

1. Untuk mendaftar, yuran yang di kenakan adalah RM100 SEKALI SEUMUR HIDUP.

2. Anda akan di beri satu web untuk tujuan promosi. Di dalam web tersebut lengkap dengan no ID anda, borang tempahan dan segala penerangan lengkap tentang pakej beserta cara tempahan.

3. Ada 10 template web di sediakan. Klik link di bawah untuk lihat contoh :

                 Contoh 1                           Contoh 6                                    

                 Contoh 2                           Contoh 7

                 Contoh 3                           Contoh 8

                 Contoh 4                           Contoh 9

                 Contoh 5                           Contoh 10

4. Semua urusan tempahan mesti melalui web ini untuk memudahkan kami merekodkan urusan jual beli.

5. Tugas anda cuma perlu promosikan web sahaja. Lain2 urusan seperti follow up pelanggan, sediakan sebut harga, packing dan penghantaran barang, pembayaran semuanya di lakukan oleh syarikat kami.

6. Pembayaran komisen akan di lakukan seminggu selepas semua urusan selesai.

7. Kiraan komisen RM3000 sebulan berdasarkan satu pelanggan sahaja yang anda perkenalkan dan pelanggan tersebut membuat pembelian ulangan. Jika tiada pembelian ulangan, tiada komisen akan di bayar.

8. Jika anda dapat perkenalkan satu pelanggan baru setiap bulan, maka komisen anda akan bertambah lagi (sangat di galakkan buat sales sebanyak mungkin).

9. Anda juga boleh buat jualan pakej lain seperti pakej A dan B dan komisen di bayar seperti dalam gambar di atas.

10. Tiada had kawasan untuk anda buat jualan. Boleh buat jualan di seluruh negara.

11. Saya akan add anda dalam satu wasapp group khas untuk memudahkan urusan pertanyaan dan perbincangan lanjut.

12. Jika pembeli ingin membuat pembelian di luar harga pakej contoh nak beli RM5000 sahaja atau nak beli barang plastik sahaja, sila maklumkan pada saya untuk perbincangan lanjut.

13. Sekiranya telah jelas dan anda ingin mendaftar, ikuti arahan di bawah

 


 

BORANG PENDAFTARAN PROJEK RM3000

Isikan borang dibawah ini dan hantarkan kepada saya untuk proses pendaftaran ini. Kemudian ikuti arahan pembayaran yang di nyatakan selepas itu. HANYA RM100 yuran pendaftaran dan anda akan kami beri web promosi beserta ID No.


 

ARAHAN PEMBAYARAN

 

1.  Sila bank in RM100 ke akaun admin di bawah :

Nama         : QDF PARADIGM ENTERPRISE

Akaun Bank   : CIMB 8601059927

 

2. SMS  ke 016-6243287 selepas bank in seperti format di bawah :

PROJEK RM3000 [jarak] JUMLAH BANK IN [jarak]  MASA BANK IN [jarak] TARIKH BANK IN [jarak] NAMA PENUH [jarak] NO IC 

3. Sila email slip pembayaran/details transaksi anda ke tuksidang@gmail.com


4. Anda di nasihatkan untuk membuat pembayaran dalam bentuk yang ganjil bagi memudahkan admin mengenal pasti pembayaran anda dalam internet. Contoh : RM100.01 atau RM100.20


5. Pihak admin menasihatkan anda SMS terus ke 016 6243287 seperti format di atas sebaik sahaja bank in untuk memudahkan pendaftaran.


6. Sebaiknya anda simpan slip bank in untuk bukti pembayaran. Pihak admin akan memberitahu anda SEKIRANYA ANDA PERLU faks ke pejabat slip pembayaran tersebut.


7. Pengaktifan akan di buat dalam masa 24 jam (kebiasaannya dalam masa yang singkat). Web promosi akan siap dalam tempoh 3 hari.


8. Sekiranya ada kemusykilan, hubungi admin di talian 016 6243287.


9. Pihak admin TIDAK akan bertanggungjawab di atas kerugian yang anda akan alami sekiranya tidak mengikuti arahan pembayaran yang di nyatakan.

AMARAN : Tiada pihak ke 3 yang di lantik / di benarkan untuk menerima pembayaran KECUALI admin sahaja.


 

 

 

20 PENDAFTARAN TERAWAL ANDA AKAN MENGIKUTI

KELAS BELAJAR BISNES KEDAI RM2 SECARA ONLINE SELAMA 30 HARI SECARA PERCUMA

HARGA SEBENAR KELAS INI RM50.

DETAIL DI SINI

 

JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI!!!